Vem är då jag??

Jo, Jag är en man född en kall Februari kväll 1970, som gillar det mesta i livet, bara det har V8 motorer och allt som hör till den kulturen! Har haft 2 MoPar bilar tidigare och när jag skaffar en till så, ja det blir ju då en MoPar. Plymouth, Dodge, Chrysler och Desoto.

Jag har varit med om en del, gjort en del, och kan en del om lite olika saker, och lär mig hela tiden nya saker, precis som vi nyfikna människor ska göra.

Utbildad möbelsnickare i grunden och jobbat som det i några år. Har även jobbat på olika husfabriker och specialsnickerier. Har jobbat som taxiförare i 8 år, just nu 120130 är jag så att säga mellan jobb och utbildning. Sjukskriven efter 2 ryggoperationer. Men har alldeles för mycket energi för att bara göra inget alls, trots några motgångar på olika plan så tänker inte jag ge upp, det är helt enkelt inte JAG. Därav en massa olika hobbys, som t.ex. renovera motorer och växellådor, modellbilsbygge, airbrushmålning, kurbitsmålning och nu tatueringskonsten. Plus alla andra små hobbys man måste ha för att må bra :)  nästan ständigt något projekt på gång.....

Nu 2016 Så har jag flyttat då min tidigare arbetsplats skulle läggas ner, så jag tog en semestervecka och sökte jobb i Östergötland. Då kvinnan jag träffat bor där så blev valet enkelt att flytta ner. Och jobb fick jag, som taxiförare igen, och jag och min sambo väntar vårat 1 gemensamma barn i April.

 

 

Ni som vill kan ju kontakta mig!

Mail: Hotmailen eller Gmailen 

tel: 073-0511518