Diorama bygget

 


101016

Nu är portarna skruvade på plats, det blev ju bra, inte helt OK, men ändå!

 

 


101015

Har nu börjat montera dit gångjärn på garageportarna, ska montera fast dom i huset i morgon.

   

 


100722

Har nu kapat bort 4cm på höjden av väggarna, blev mycket bättre passform på allt, bilar, tak. Ser inte längre så stort ut och inte heller som en lada.

 


100618

Håller på för fullt med ett till Dioramabygge, ett garage till Mopar bilarna, med mekaniker och verktyg!! Lite fix kvar innan det är helt klart. Tanken är att jag senare ska komplettera med en bensinmack från rätt tidsera, Caltex då!!

     

     

 


100106

Så här kan det bli att se ut när jag byggt färdigt Dioramat, ska till några mekaniker också, sen är det klart.

       

 


091229

Nu har jag byggt å målat lite mer av mitt Diorama!! Det finns en hel massa småpinaler till detta som  t.ex. olika block nycklar, skruvmejslar, tänger, o.s.v.!! Lite pillrigt är det ibland med alla dessa smådelar, men det går bra och framåt sakta men säkert, får inte ha för bråttom. Sen ska det inskaffas mer saker till Dioramat som figurer och ett garage att ställa in alla sakerna i. Dom är finurliga dessa Japaner, detta kit är tillverkat där. Fabrikat: FUJIMI

   

 

 091224

Kul med roliga julklappar. Fick en garage byggsats, laddad med bl.a. en billyft, motorlyft, motorstativ, hyllor och fler tillhörande delar till ett garage! Bygget av dessa har redan startat lite lätt. Ska bli kul när allt är klart, då kan man göra i ordning ett helt garage och ställa in en bil på lyften. Bara för att.

    

 

 

©Jonny