Airbrush Art

121110

Har nu sålt målarutrustningen p.g.a. av tappat intresse!

120501

Fick igår mitt nya strömaggregat. Kunde ju inte låta bli att dekorera den här heller :)

 

120426

Nu är lådan målad, det blev maskinerna med 13 mellan!

 

120426

Nu är ju frågan vilken av motiven jag ska ha mellan tattoomaskinen och airbrushsprutan. Siffran 13 för "Lucky 13" eller 8 för "V8".

 

120424

Detta motiv ska jag försöka rita upp, laminera och skära ut för att kunna måla motivet på tattoolådan, som nu är tråkigt svart. Det måste ju synas vilka som är mina favorit intressen, så i mellan dessa så ska det in en (8) åtta.

120328

Nu är Hajkoptern klar, fick justera lite eftersom maskeringen satt för hårt på färgen som släppte lite, men tror nog jag fick till det bra till slut! Tittar man nära och noga så syns det, men frågan är hur länge detta skal blir helt????

 

120327

Nu börjar det likna något, lite skuggning och sen på med klarlack så är den klar ju!!

 

 

120325

Har fått ett uppdrag att måla RC-helikopter skal, börjat med silver som grund, sedan får vi se vad som sker!

 

111017

Nu är hockeyhjälmarna helt klara!

   

111010

Nu är hockeyhjälmarna färdig målade, bara blåsa på klarlack och montera ihop dom.

 

110928 

Nu har jag målat om en liten IR-styrd helikopter. I en tjejig färg....Rosa, blev tvungen att måla vitt först eftersom koptern var svart. Men det blev ju rätt bra dock.

     

 

110922

Igår kom Airbrush färgerna jag beställde i måndags! 10 nya färger + 1 Brons metallic. Ska bli kul att måla med lite fler färger än bara 5 basfärger! Snart  börja måla 2 ishockeyhjälmar, just nu är det bara grundfärg på.

 

 

110919

Den 3:e i 9:e målade jag min systersöners cykelhjälmar med motiv som dom själva valt ut. Resultatet blev ju bra, största besvikelsen var att när klarlacken kom på så blev ytan på den svarta hjälmen knottrig, INTE alls nöjd över det, men det kunde inte jag veta att det skulle reagera så. Det var en konstig gummerad yta på dom hjälmarna. Pojkarna blev jättenöjda och det är det enda som räknas!!

   

 

110708

Nu är vadderingen på plats, har jag även målat på visiret, kollat så inte synfältet störs, allt OK. Ska bara få dit lite solfilm så är det klart...mycket snyggare än originalet! Tycker jag....

 

110618

I brist på annat att göra så bestämde jag mig för att måla om min hjälm. Så istället för det fabriksgjorda mönstret så hittade jag på ett eget mönster och fixade dit det i flera omgångar, det var ju mer omständigare än jag trodde först! Men nu är det klart, bara montera ihop mjukdelarna invändigt!

    så här såg den ut innan!

110502

Nu har jag lekt med Airbrushen riktigt, inte övat så mycket som jag borde. Men jag har gjort egna mallar till allt och målat själv, egen design! Svetshjälmen blev klart mycket snyggare än tidigare, då såg den ut som en jäkla majblomma!!! I ett förvirrat stadium i tron att jag kunde måla flammor, blev det blommor!!!! Och ja! det är samma hjälm....

   
   målad i Nov-04            målad i Mars-11

 

110501

Nu är svetshjälmen klarlackad, glaset på plats, ska dit med resterande delar bara sen är den klar för användning, om man nu vill sabba den?!?!

 

110501

Nu är hjälmen nästa klar, fattas lite färg här å där, sen blir det blåsa på klarlack, låta torka, sen är den klar!!! Att måla flames på frihand kräver ju träning åter träning, det har jag nu fått känna på. Det är INTE helt lätt, med mallar så går det ju lätt, men icke på frihand. Men det ser ju ut som någonting ändock!! Är nöjd även om våtslipen var nära.....

   

110428

Har idag lekt mera med Airbrushen, har tänkt måla om min svetshjälm! Det verkar ju bli bra trots att jag inte övat mycket. Men om det går planenligt så är det en massa jobb kvar innan den är klar... se vad lite skuggor och linjer kan göra mycket...

   

110402

Har igår köpt mig ett Airbrush-kit med extra färgpack, idag även inköpt en minikompressor. Har idag provmålat lite, verkar ju hur kul som helst detta, men det blev stopp i maskinen för färgen hade klumpat sig så det blev till att plocka isär sprutan och göra rent. Ska träna vidare, lite varje dag så ....